Opel occasions J. v.d. Locht in Uden

Home  |  Service

Servicepakket

Naast het onderhoud en in- en verkoop van uw auto's bieden wij u nog een uitgebreid service-pakket. Hieronder vindt u enkele voorbeelden wat wij standaard bieden.

BOVAG-lid

BOVAG

Dit houdt in op al onze leveranties en werkzaamheden de BOVAG-standaardbepalingen voor autobedrijven van toepassing zijn, die samen met de ANWB en Consumentenbond zijn vastgesteld. Voor zakelijke afnemers gelden altijd de bepalingen voor de zakelijke markt. De BOVAG-standaardbepalingen, zowel zakelijk als particuluer, zijn bij ons ter inzage en kunt u gratis meenemen. Kijk voor meer informatie op www.bovag.nl.

Erkende reparateur

Erkende reparateur

Sinds 1 oktober 2003 heeft de Europese Commissie voor de autobranche nieuwe spelregels opgesteld. Belangrijkste doel is het bevorderen van een gezondere concurrentie met correcte prijzen in de markt. Klik hier voor meer informatie.

RijGarant, autoverzekeringen en financieringen

Op zoek naar een uitgebreide, voordelige autoverzekering of een gunstige autofinanciering? Zoek niet langer, u vindt de beste oplossing bij RijGarant! RijGarant wordt ondersteund door branche-organisatie BOVAG en kan u daarom een optimale service bieden, die perfect aansluit bij uw wensen en behoeften als autobestuurder.
Door te kiezen voor ons als RijGarant-autobedrijf kiest u voor betrouwbaarheid en maximale zekerheid. De auto is grondig ge ïnspecteerd, de kilometerstand is gecontroleerd via de Nationale Autopas en natuurlijk wordt de auto geleverd met 6 maanden BOVAG-garantie. Maar om eventuele kosten na deze garantietermijn te minimaleiseren, wordt u door ons een aanvullende garantie geboden, zodat u, inclusief de BOVAG-garantie, 1 of 2 jaar zekerheid heeft tegen onverwachte kosten. De kosten van het normale onderhoud vallen niet onder deze garantie. Meer informatie over RijGarant vindt u op www.rijgarant.nl.

Verhuur Thule dakkoffers en skiboxen

Voor het ideale vervoer van uw ski's tijdens de wintersport en alle bagage in de zomervakantie kunt u bij ons terecht voor de huur van Thule dakkoffers en ski-boxen. Wij verhuren de boxen in diverse maten, dus voor iedere vakantie is er de perfecte box.

Contactgegevens

Autobedrijf J. van der Locht
Liessentstraat 14
5405 AG Uden
Tel: 0413 263 801
Fax: 0413 255 820
E-mail: info@vanderlocht.nl

Neem contact met ons op

Openingstijden

Maandag:08:00 - 12:1513:00 - 17:30
Dinsdag:08:00 - 12:1513:00 - 17:30
Woensdag:08:00 - 12:1513:00 - 17:30
Donderdag:08:00 - 12:1513:00 - 17:30
Vrijdag:08:00 - 12:1513:00 - 17:30
Zaterdag:08:30 - 13:00
Zondag:gesloten

Bekijk ons occasion aanbod Occasion aanbod

Voor occasions en nieuwe auto's kunt u ook bij ons terecht. Alle auto's worden geleverd inclusief een onderhoudsbeurt en volgens fabrieks/importeur opgave. Bovendien geven wij 6 tot 12 maanden Bovag garantie.
 

Ga naar onze Opel occasions
Ontvang een APK-herinnering Ontvang een APK-herinnering

Laat autobedrijf van der Locht u tijdig per e-mail informeren over uw APK.
Zo voorkomt u tevens een eventuele boete (€ 90,-) voor een te late APK-keuring.
 

APK-herinnering

Webdesign by Applepie  |  Disclaimer  |  Privacy statement  |  Cookies  |  Sitemap